.

.

HC06 HC-06 Безжична Сериски 4 Pin Bluetooth RF Transceiver Модул RS232 TTL за Arduino Bluetooth Модул

HC06 HC-06 Безжична Сериски 4 Pin Bluetooth RF Transceiver Модул RS232 TTL за Arduino Bluetooth Модул

DEN 140.16
Достапност

Со изгради-во ресетирате коло, ресетирате е завршена автоматски по вклучен.
PC домаќин на владата : Пар модулот со bluetooth dongle директно како виртуелни сериски. Тоа ќе биде стабилен кога paring е успешна. Поставете PIO11 НИСКА, ре-енергија, а потоа во Мајстор држава, автоматски да пребарувате за роб модул и да се поврзете. На моќ, модул доаѓа во ВО Командата Одговор Статус Отвори Hyper Terminal или други сериски алатка, поставете го baud rate 38400, 8 податочни битови, 1 запре малку, не паритет малку, нема Проток Контрола Преку сериски порт, испрати ликови "НА + УЛОГА = 1 r n",ако е успешна, се врати "OK (ок) r n", каде r n е превоз се врати.2 V)
Актуелни : Paring - 35m A, Поврзани - 8m A
Температура : -40 C~ +105 C
User defined Baud rate : 4800, 9600, 19200, 38400, 57600, 115200, 230400,
460800,921600 ,1382400.4 GHz бенд ISM
Модулација : GFSK(Gaussian Frequency Shift Внесување)
Емисија моќ : ≤4d Bm, Класа 2
Осетливост на : ≤-84d Bm во 0,1% БЕР
Брзина : Асинхрони : 2. LED НЕГАТИВНИ поврзува со земјата.8 GHz, ISM Бенд
Протокол : Bluetooth V2.
Bluetooth protocal : Bluetooth Спецификацијата v2. Чекори за да се постави за ГОСПОДАР : Set PIO11 ВИСОКО со 10 K отпорник помеѓу. Тоа се користи за да се укаже на модул држава.
Димензија : 26.1 Mbps(Макс) / 160 kbps, Синхрони : 1 Mbps/1 Mbps
Безбедност : Автентикација и енкрипција
Профили : Bluetooth сериски порт
ООП чип : Bluetooth v2.

Бренд Име:
SZDoit
Број На Модел На:
РК-06
Компатибилен Марка/Модел:
Никој
R

Производи во категоријата