.

.

висок квалитет на гас позиција сензор tps 89457-12020 8945712020 192300-2040 за tOYOTA AURIS е корола

висок квалитет на гас позиција сензор tps 89457-12020 8945712020 192300-2040 за tOYOTA AURIS е корола

DEN 1194.72
Достапност


Пригушување позиција сензор tps 89457-12020 8945712020 192300-2040 за TOYOTA AURIS е корола
гаранција за квалитет 1year !
тестирани КВАЛИТЕТ 100% и пред да брод !
квалитет на делови !
94000-023#294000-0237294000-033#294000-0334 294000-034#294000-0342294000-0400294000-0402294000-04047294000-041#294000-0412294000-042#294000-0424294000-0501294000-0502294000-0503294000-0532294000-0560 294000-0581 294000-062#294000-0621294000-064#294000-0640294000-0654294000-066#294000-0662294000-0690294000-0750294000-0763 294000-0770 294000-0782 294000-0840 294000-09523480-31021 23480-31020  23480-28013 23480-21020 22380-28013  04221-27011 294009-0260 096360-0760  096710-0062 096710-005204221-27011 294009-0260 294009

Тип На Сензор:
Фотоелектрически
Тип:
Тип На Прекинувач
Резолуција:
Пригушување Позиција Сензор
линеарна:
Пригушување Позиција Сензор
Hysteresis:
Пригушување Позиција Сензор
Повторливост:
Пригушување Позиција Сензор
Мерен Опсег:
Пригушување Позиција Сензор
Чувствителност:
Пригушување Позиција Сензор
R

Производи во категоријата