.

.

4PC PDC Паркинг Обратна Копија Сензор за BMW M5 540i 528i 525i 66216902181 66218368727 66210143459 66218384703 66202184376

4PC PDC Паркинг Обратна Копија Сензор за BMW M5 540i 528i 525i 66216902181 66218368727 66210143459 66218384703

DEN 1459.00
DEN 1536.00
-5 %
Достапност

2004 231 2979 M54 B30, M54 306 S3
за BMW 5 Туринг (E39) 540 јас 01.2000 184 2926 M57 D30
за BMW 5 Туринг (E39) 530 d 09.2003 400 4941 S62 B50 S38 B49
за BMW 5 Салон (E39) M 5.2000 150 1991 M52 Б (20 јуни S3) Vanos, M52 B20, M52 Б (јуни 20 S4)
за BMW 5 Туринг (E39) 520 јас 09.04
141
192
2494
Имот
BMW 5 Туринг (E39) 528 јас
01.2004 192 2494 M54 B25, M54 256 S5
за BMW 5 Туринг (E39) 525 tds 03.2003 231 2979 306 S3 M54, M54 B30
за BMW 5 Салон (E39) 535 јас 04.03
120
163
2497
Салон
BMW 5 (E39) 525 tds
01.2003 193 2926 M57 D30
за BMW 5 Салон (E39) 530 јас 09.03
100
136
1951
Имот
BMW 5 Туринг (E39) 525 d
02.2000 170 2494 M52 TU B25, M52 B25 (Vanos)
за BMW 5 Туринг (E39) 525 d 02.03
180
235
3498
Салон
BMW 5 (E39) 540 јас
04.03
125
170
2171
Салон
BMW 5 (E39) 525 јас
09.2003 136 1991 M52 Б (20 јуни S3) Vanos
за BMW 5 Салон (E39) 520 јас 09.00
110
150
1991
Имот
BMW 5 Туринг (E39) 520 јас
09.2003 170 2171 M54 B22
за BMW 5 Салон (E39) 525 d 02.03
141
192
2494
Салон
BMW 5 (E39) 530 јас
09.03
100
136
1991
Салон
BMW 5 (E39) 520 јас
09.
ВКУПНО 4 КОМПЈУТЕРИ/1 СЕТ 66216902181 66218368727 66202184376 66210143459 66218384703 66206919714 66206919707 66217048238 66217005118 66217000780 66206908236 66207901541 66218384701 66218385323 66206912853 66206912851 66206915044 66217050188 66218384705 66218001298 66217019916 66206912852 66207901542 66207901540 66217050189 66207901543 66218384702 6902181 0143459
Погоден за оваа автомобили :
за CHRYSLER ГРАНД ВОЈАЏЕР - 2000 - 2008 година
за BMW 5 Салон (E39) 520 d 02.2003 286 4398 M62 B44, M62 B44 TU, M62 448 S2
за BMW 5 Салон (E39) M 10.03
142
193
2926
Салон
BMW 5 Туринг (E39) 520 јас
04.00
142
193
2793
Имот
BMW 5 Туринг (E39) 530 јас
09.

Материјал Тип:
мешавина abs
Бренд Име:
LARATH
Тип:
Видлив
Име На Модел:
66 21 6 902 181 66216902181
Разговор Опсег:
50
1:
66 21 6 902 181 66216902181
2:
66216902181 / 66218368727 / 66210143459
3:
66 21 6 902 181 / 66 21 8 368 727 / 66 21 0 143 459
4:
8368727 0143459
5:
Паркинг Растојание им Помогне на Сензор на PDC За BMW E39 530D
6:
PDC Паркинг Сензор
7:
за BMW Паркинг Сензор E39 520D 525D 530D 66216902181
8:
Parksensor Ultraschallwandler
9:
66216902181 6902181 66210143459 0143459 66218368727 8368727
10:
E39 520D 525D 530D TDS Паркинг Сензор PDC 8368727 0143459 66216902181
R

Производи во категоријата