.

.

42CM Женско Торзо 15 Делови,Женското Тело Анатомија Модел,Женски Орган Анатомски Модел 15 Делови

42CM Женско Торзо 15 Делови,Женското Тело Анатомија Модел,Женски Орган Анатомски Модел 15 Делови

DEN 3603.84
Достапност


42 CM Женско Торзо 15 Делови
Опис :
Ова женско торзо карактеристики 15 делови, вклучувајќи ги и торзото, главата (2 делови), мозок, бели дробови (2 делови), срцето (2 делови), желудникот, црниот дроб, бубрезите, панкреасот и слезината, црево, женски genitalia (2 делови). Изработени од ПВЦ пластични. Поставена на пластична основа. Големина : 42 CM
Пакување : 6pcs/картон, 49x45x42cm, 11kgs

Предмет:
Медицински Науки
Тип:
анатомски модел
R

Производи во категоријата