.

.

ИСО Сертификација Девет Месеци од Бременоста Фетусот Карлицата Модел,Интра-абдоминална Месец Фетусот Модел

ИСО Сертификација Девет Месеци од Бременоста Фетусот Карлицата Модел,Интра-абдоминална Месец Фетусот

DEN 9052.80
Достапност


карлицата модел за девет месеци од бременоста фетусот
Моделот од страна на карлицата, матката и девет месеци од бременоста фетусот од два дела, и тоа вкупно 38 индикација област.
Моделот од страна на карлицата, матката и девет месеци од бременоста фетусот од два дела, и прикажување на грлото на матката, вагината, бешиката, ректумот и фетусот, amniotic мембрана, плацентата поврзана, папочната врвца, како што се структура, вкупно 38 индикација област.
Големи димензии : природата, висока 34 сантиметри, 17 см широк, 36 см и набивање
Материјал : увезени ПВЦ материјал, боја, компјутер боја појавување, виш обоените цртеж или шема

Предмет:
Медицински Науки
Тип:
анатомски модел
R

Производи во категоријата