.

.

10PCS DC 12V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне да се Отвори Предната Хауба

10PCS DC 12V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка

DEN 12599.52
Достапност

Инсталацијата е потребна дополнителна моќ жици за да се поврзете на целиот систем. Универзал за 12 V Автомобил енергетски Систем, единствена од Linko-Tech Амазон продавница Продавница Параметри : Max Струја : 1000 A Номинална Струја : 100 A Оценет Напон : DC 12 V Работен Напон : DC 5-15 V животниот Век на Употреба : 100,000 Пати 10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне за да Го Отворите Пред Hood10 PCS DC 12 V Автомобилот Прекинувач + Една Копче за Контрола на Цртичка Господар Убие Систем - Алатка за Полнење да се Избегне да се Отвори Предната Хауба.

Тип На Објект:
Кабли, Адаптери & Приклучоци
Материјал Тип:
Бакар
Бренд Име:
cocar
Име На Модел:
БДС-ЕМ-12
Објектот Големина:
--
Напон:
12V
Објектот Тежина:
8kg
Од Моќ:
--
Специјални Функции:
господар убие прекинувач за автомобил енергетски систем
R

Производи во категоријата