.

.

Перуанскиот Права Коса Снопови Со Чипка Директно Затворање Не Remy 13x4 Човечка Коса Снопови Чипка Затворање 4Pcs Yongtai Коса

Перуанскиот Права Коса Снопови Со Чипка Директно Затворање Не Remy 13x4 Човечка Коса Снопови Чипка Затворање

DEN 3036.00
DEN 5420.64
-44 %
Достапност


Перуанскиот Права Коса Снопови Со Чипка Директно Затворање Не Remy 13x4 Човечка Коса Снопови Чипка Затворање 4 Pcs Yongtai Коса

Должина:
18 20 22 22 & closure16, 20 22 24 24 & closure18, 22 24 26 26 & closure20, 24 26 28 28 & closure20, 24 24 26 26 & closure20, 26 26 28 28 & closure20, 8 10 12 12 & closure8, 10 12 14 14 & closure8, 12 14 16 16 & closure10, 14 16 18 18 & closure12, 16 18 20 20 & closure14, 8 8 10 10 & closure8, 10 10 12 12 & closure8, 12 12 14 14 & closure10, 16 16 18 18 & closure14, 18 18 20 20 & closure16, 20 20 22 22 & closure18, 14 14 16 16 & closure12, 22 22 24 24 & closure18, 24 24 24 24 & closure18, 26 26 26 26 & closure18, 28 28 28 28 & closure18, 20 20 20 20 & closure16, 22 22 22 22 & closure16, 24 24 24 24 & closure16, 26 26 26 26 & closure16, 20 22 24 26 & closure18, 22 24 26 28 & closure18, 22 22 22 22 & closure20, 22 24 26 28 & closure20, 20 20 20 20 & closure20, 8 8 8 8 & closure8, 8 10 12 14 & closure8, 10 10 10 10 & closure8, 10 12 14 16 & closure8, 10 10 10 10 & closure10, 12 12 12 12 & closure10, 12 14 16 18 & closure10, 14 14 14 14 & closure12, 14 16 18 20 & closure12, 16 16 16 16 & closure14, 16 18 20 22 & closure14, 18 18 18 18 & closure16, 18 20 22 24 & closure16, 20 20 20 20 & closure18
Пакување:
4 парчиња Weft & 1 компјутер Затворање
Текстура:
Директно
Човечка Коса Тип:
Перуанскиот Коса
Погоден Умирање Бои:
Потемна Боја Само
Дел Дизајн:
Бесплатни Дел
Хемиска Обработка:
Киселина обработка
Материјал Одделение:
Не-Remy Коса
Најдолг Коса Дел:
>=5%
Може Да Се Permed:
Yes
Бренд Име:
YuYongTai Коса
R

Производи во категоријата