.

.

Yuyongtai Коса Уво До Уво Чипка Фронтален Со Снопови Директно Индискиот Човечка Коса на Снопови Со Директно Затворање Слободни Дел 4 снопови

Yuyongtai Коса Уво До Уво Чипка Фронтален Со Снопови Директно Индискиот Човечка Коса на Снопови Со Директно

DEN 3036.00
DEN 5420.64
-44 %
Достапност


Yuyongtai Коса Уво До Уво Чипка Директно Затворање Со Снопови Директно Индискиот Човечка Коса на Снопови Со Директно Затворање Слободни Дел Не Remy 4 снопови со затворање бесплатен превозот метежот слободни

Должина:
18 20 22 22 & closure16, 20 22 24 24 & closure18, 22 24 26 26 & closure20, 24 26 28 28 & closure20, 24 24 26 26 & closure20, 26 26 28 28 & closure20, 8 10 12 12 & closure8, 10 12 14 14 & closure8, 12 14 16 16 & closure10, 14 16 18 18 & closure12, 16 18 20 20 & closure14, 8 8 10 10 & closure8, 10 10 12 12 & closure8, 12 12 14 14 & closure10, 16 16 18 18 & closure14, 18 18 20 20 & closure16, 20 20 22 22 & closure18, 14 14 16 16 & closure12, 22 22 24 24 & closure18, 24 24 24 24 & closure18, 26 26 26 26 & closure18, 28 28 28 28 & closure18, 20 20 20 20 & closure16, 22 22 22 22 & closure16, 24 24 24 24 & closure16, 26 26 26 26 & closure16, 20 22 24 26 & closure18, 22 24 26 28 & closure18, 22 22 22 22 & closure20, 22 24 26 28 & closure20, 20 20 20 20 & closure20, 8 8 8 8 & closure8, 8 10 12 14 & closure8, 10 10 10 10 & closure8, 10 12 14 16 & closure8, 10 10 10 10 & closure10, 12 12 12 12 & closure10, 12 14 16 18 & closure10, 14 14 14 14 & closure12, 14 16 18 20 & closure12, 16 16 16 16 & closure14, 16 18 20 22 & closure14, 18 18 18 18 & closure16, 18 20 22 24 & closure16, 20 20 20 20 & closure18
Пакување:
4 парчиња Weft & 1 компјутер Затворање
Дел Дизајн:
Три Дел,Средниот Дел,Слободни Дел
Човечка Коса Тип:
Индискиот Коса
Текстура:
Директно
Погоден Умирање Бои:
Потемна Боја Само
Хемиска Обработка:
Киселина обработка
Материјал Одделение:
Не-Remy Коса
Може Да Се Permed:
Yes
Најдолг Коса Дел:
>=15%,>=10%
Бренд Име:
YuYongTai Коса
R

Производи во категоријата